За компанията

Кодкий Текнолоджис ООД е българска фирма, специализирана в производство и търговия на заключващи системи, строителен и мебелен обков, механична обработка на детайли. Основана е през 2004г. като приема и доразвива утвърдено вече производство на основата на лиценз „Шелдуайс” - Швейцария. Продукцията се обновява и разширява непрекъснато в отговор на изискванията на пазара. Производството се осъществява във фабрика Кодкий Текнолоджис Стара Загора.

Производствената база е модерна, с високотехнологичен машинен парк и квалифициран персонал. В инженерните дейности и в управлението се прилагат най-новите информационни технологии. Производството е с напълно завършен цикъл от входа на суровините и материалите до крайното изделие.

Кодкий Текнолоджис ООД разполага с пресов участък, автоматична програмна преса, автоматен участък за стругова обработка, универсално и специализирано оборудване за обработка на метали чрез отнемане, специализирани машини за кодиране, заварочен участък, монтажни линии, измервателна лаборатория, участък за полимерно покритие и прахово боядисване. Това технологично оборудване и висококвалифицираните специалисти дават  възможност да се изпълняват големи серии в срок, да се извършват допълнителни услуги - изработване  детайли на стругови автомати, програмни стругове, на преси,прахово боядисване, нетрадиционни поръчки и др.

Проследи историята ни

Технологии

CODKEY TECHNOLOGIES представя революционно нов заключващ механизъм създаден да удовлетвори необходимостта от висока степен на сигурност в максимално малки габаритни размери и тегло. Системата е предназначена да фиксира палеца на АП в положение "Изключено", като по този начин се спира подаването на електрическа енергия към сградната ел. инсталация.

Повече

Сертификати и отличия

Кодкий Tекнолоджис ООД предлага на Вниманието на специалистите и потребителите брави с високо качество, произведени по европейски стандарти в съответствие с изискванията на ISO 9001:2008. Екип от професионалисти с помощта на модерен софтуер и перфектно оборудване при използване на висококачествени материали с доказан произход и параметри конструират и произвеждат гама брави, покриваща всички потребности на строителството и бита.

Повече

Мисия и цели

Кодкии Текнолоджис ООД е надежден и коректен партньор със стабилни позиции както на вътрешния, така и на външния пазар. Доставчик на верига магазини Практикер и Хоуммакс. Изделията на фирмата достигат до потребителите в над 50 страни – Германия, Чехия, Сърбия, Македония, Румъния, Дания, и т.н.

Повече